Anna Maria Atlı Blog Yazı ve Yorumları Radikal Blog'da.

Anna Maria Atlı

YaptimYedim

  • Yazılar:18
  • Aldığı Yorumlar:0
  • Okunma:22664
  • Yaptığı Yorumlar:0
 
Sıralama
 
Bu yazın kokteyli spritz olsun!

Bu yaz tatile çıkamıyorsanız üzülmeyin çünkü sizi deniz kenarında hissettirecek, ...

Mersin Tantuni: ‘Bir açık alayım!’

İstanbul’da üniversitenin son yıllarıydı sanırım. Arkadaşlar Taksim’de bir tantuniciye gidelim dediler....

Lehme le Varka: Antakya’nın Meşhur Kağıt Kebabı

Antakya deyince akla bir sürü yemek gelir. Malum Antakyanın mutfağı çok zengindir. Ancak bunlar arasında...

Martedella: Nesilden nesile geçen bir Miras

Bazı yemekler her zaman yapılmaz. Bazı günler için özenilerek yapılır. Martedella da benim...

Bursa'da lezzetin bir tarihi var!

Bursa, eski adıyla Prusa, eski Bizans şehri, Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti. Karagöz ve Hacivat’ın...

Bir Amerikan klasiği: Biscuit ve çırpılmış yumurta

Biscuit bence bir Amerikan kahvaltı klasiği. Amerika’da bir aile kuran çok sevdiğim arkadaşımın evine konuk...

Bizim veganlığımız buraya kadar!

Veganlık bildiğiniz gibi vejataryenlikten farklı olarak yumurta, süt ve peynir gibi hayvan kökenli gıdaları da...

Ayaküstü Krep

Krebin ana mekanı Breton’da değiliz belki ama yine de izini bıraktığı Fransız Mutfağı’nın başkenti Paris’teyiz....

'Yemeğin milliyeti yok; coğrafyası var!'

Geçtiğimiz Cuma (4 Aralık) Hrant Dink Vakfı’nda ‘Somut Olmayan Kültürel Miras’ konferansının...

Porchetta: Görüntüsü sade ama tadı şahane

Porchetta, adından anlaşılacağı gibi domuz eti içeren bir yiyecek. İtalya sokaklarında kurulmuş bir antika...


Sıralama